Skip to main content

Nu de mobile revolutie als een sneltreinvaart doordendert, hebben ook wij onze website vernieuwd. Wij zijn nu mobile responsive zoals dat heet. Dat betekent dat de website nu op alle verschillende apparaten goed werkt.

Dit is belangrijk omdat bijna de helft van onze website-bezoekers via een mobiel apparaat afkomstig is. Daarmee zou je kunnen concluderen dat de term Second Screen is achterhaald en is gepromoveerd tot first screen. Of zoals Larry Page van Google een paar jaar geleden al zei: “We are no longer in a mobile first world, we are in a mobile only world.” Binnenkort komt Google zelfs met een update waarin websites die niet mobiel zijn, worden afgestraft in de zoekresultaten.

Oude Website

Toen wij vier jaar (!) geleden met bovenstaande nieuwe website kwamen, waren we supertrots. Het zag er mooi uit en als een van de eerste maakten wij gebruik van fullscreen video in de achtergrond. Nu zie je dat overal terug. En niet alleen bij videoproductie bedrijven. Met een korte video laat je in één oogopslag zien waar je bedrijf voor staat.

Video is een krachtig medium en een sterk communicatie middel. Wij geloven in die kracht van het beeld. Daarom hebben we voor onze nieuwe website ook weer gekozen voor bewegende beelden. Laten zien waar je voor staat. Laten zien waar je goed in bent.